Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

    La web amiga dels animals

Blogdog

Blog

view:  full / summary

Dues escales de valors

Posted on November 7, 2011 at 6:51 AM Comments comments (14887)
El meu pare m'ha passat un enllaç a un anunci meravellós, de la loteria australiana.
Aquest anunci ens demostra la diferència entre l'escala de valors dels humans i la dels gossos.
Ells fidels per sempre. Nosaltres amb facilitat omplim l'espai del nostre cor que ha quedat buit. Quin cor?
Aquí teniu l'enllaç a l'anunci: http://www.youtube.com/watch_popup?v=fER-WhFUzoA
Read Full Post »

Una casa definitiva després de 4 anys i mig d’espera

Posted on June 14, 2011 at 6:08 AM Comments comments (1421)
La Gina va arribar al Centre amb només 6 mesos. Era una cadelleta preciosa amb moltes ganes de jugar i d’allò més divertida. I sí, va tenir sort i la van adoptar.
 
Però la Gina patiria al cap de poc temps un segon abandonament. La seva família adoptiva va dir que s’havia cansat de tenir gos i no va dubtar en abandonar-la (per segon cop, per la Gina).
 
La Gina va tornar al Centre i tenia una pota del davant coixa, una fractura que va patir de petita i que ja no tindria solució. I si al Centre hi ha gossos preciosos als que ningú els fa cas, imagineu-vos una gosseta coixa...
 
Amb tot, unes quantes persones ens vam dedicar amb cos i ànima a fer-ne difusió enviant fotos, fent vídeos... fins que al final una família alemanya es va enamorar d’ella. No cal dir que quan ens van donar la notícia ens semblava que no podia ser. Per fi li havíem trobat una casa!! Jo particularment ho vaig saber a finals de desembre, i per mi va ser el miracle de Nadal.
 
I el dia 23 de gener de 2011 es produïa el miracle. Uns amics alemanys la venien a buscar expressament per portar-la amb la seva nova família. Tots estem contentíssims de que la Gina (que ara es diu Dina), després d’haver estat un total de 4 anys i mig al Centre, ara pugui estar en una casa a on se l’estimen, i a on de ben segur, no li faltarà de res.

A l'aeroport.


La Dina i els seus nous amics!!
Read Full Post »

L'home, el pitjor enemic dels animals

Posted on May 31, 2011 at 6:21 AM Comments comments (21382)
Aquesta notícia parla per si sola. M'ha deixat glaçat i horroritzat:


Quan hi haurà penes dures per a ments tan retorçades? Si una persona és capaç de fer això a un gos, es capaç de fer qualsevol cosa a un humà. 

Qui fa això és algú asocial i perturbat. Al carrer no hi pot haver gent sense cor.


Read Full Post »

Un amic per sempre

Posted on May 19, 2011 at 8:20 AM Comments comments (7708)
Read Full Post »

Dusty, el gat cleptòman

Posted on February 18, 2011 at 10:44 AM Comments comments (1753)
 
ABC News ha mostrat les imatges d'un gat  robant diferents tipus d'objectes dels habitants d'un poble a Califòrnia.

El gat, anomenat Dusty, va ser filmat per una càmera durant la nit agafant sigilosament una tovallola, un dinosaure de joguina i fins, tot la part superior d'un bikini, a la casa d'un resident al barri de Sant Mateo, al sud de San Francisco
(Nord de Califòrnia).
La propietaria de l'animal, Jean Chu ha comentat que el gat ha robat guants, sabates, roba interior i joguines, entre d'altres objectes. La suma d'objectes robats pel gat arriba a la xifra de 600 en els darrers tres anys.

Un vídeo va mostrar com el gat va fer diversos viatges d'una casa a una altra durant la nit per tal de prendre els diferents objectes, sempre utilitzant la boca per carregar els objectes, incloent una tovallola, peça tan gran i llarga, que el gat havia de coixejar per aconseguir traslladar-la.

Els veïns ja anomenen el felí "Dusty, el gat cleptòman", desprès d'haver estat sorprès a plena nit en una investigació realitzada pel canal "Animal Planet".

Video
Read Full Post »

Els altres damnificats

Posted on January 19, 2011 at 10:08 AM Comments comments (6718)
La desgràcia s'està cebant amb la regió de Rio a Brasil.
Més de 500 morts i molta gent que ha perdut la seva llar.
En moments com aquests a vegades oblidem a aquells que no entenen de rics i pobres, que no entenen de desgràcies i que sempre dónen el seu amor incondicional i etern.
Aquí un exemple que posa els pèls de punta:Read Full Post »

Un lladre de pota blanca

Posted on October 25, 2010 at 12:04 PM Comments comments (2981)
Amb la seva intel.ligència i particular cara-dura en Dex n'ha fet de tots els colors. Les seves principals accions son el furt i la realització de necessitats fisiològiques fora de lloc.
Els danys col.laterals han estat a diferents llocs i a diferents persones.Faré la categorització a partir de damnificats:
En Jordi (oncle d'en Dex)
En Dex era un gran fan de l'habitació d'en Jordi. Una de les raons era que li deixava pujar al sofà. L'altre que la possibilitat de robar aliments era molt alta.
El principal aliment que en Dex cercava era el fuet. En Jordi, gran fan de l'embotit de casa nostra, sempre tenia un fuet a ma a l'habitació.Quan Jordi se n'adonava ja era massa tard. En Dex era capaç de fer desaparèixer el fuet de la taula  i desprès fer-lo també desaparèixer físicament. Era molt comú trobar l'etiqueta de l'espetec al llitet d'en Dex.
També recordem amb simpatia quan, mentre jugàvem a algun videojoc, i la nostra concentració només tenia una direcció, en Dex s'acostava en silenci, girava el cap 90 graus i començava a llepar qualsevol menjar que en Jordi pogués tenir al plat, shawarma o raviolis al gorgonzola, made in "Doner amigo"
Els avis d'en Dex
L'avi d'en Dex (Ramon senior) s'havia preparat un entrepà i l'havia deixat a la taula del menjador.No havia agafat beguda i va anar a buscar un vas de llet a la cuina. Al tornar l'entrepà ja no era entrepà. Havia desaparegut la llesca superior. Algun sospitós?
L'habitat natural d'en Dex a casa els avis es la terrassa. Allà hi ha plantes i un gos veí amb el que te grans converses canines.En una acalorada discussió amb el veí en Dex va buidar els testos de sorra. Els pares ho van recollir. No seria la darrera vegada que en Dex buidaria testos.
Quina impressió tindrien els avis del seu net la primera vegada que va dormir a casa seva? Doncs bé en Dex va dormir a la cuina. El despertar dels avis va ser dantesc. La caqueta, encara que sigui de cadell, també embruta i "pinta" les parets...
El que no es pot negar es que en Dex  va de cara. Tornant a l'habitació d'en Jordi. En Dex olora, en Dex salta sabates del terra, esquiva una motxilla, segueix buscant, olorant, dóna una volta, dóna dues voltes, es queda a un parell de metres d'en Jordi, ajup el cul, mira als ulls a en Jordi planta un senyor pi, sense temps de reacció.

A tot això en Dex es un fanàtic de les xancletes (n'ha mossegat 3 deixant-les inservibles) i també del risc( robant i llepant medicaments).Read Full Post »

Tristesa

Posted on October 20, 2010 at 5:30 AM Comments comments (9804)
El [email protected] és ple d'aquells edificis alts de grans finestrals, a l'estil de les grans ciutats nord-americanes.

Gràcies a aquestes noves construccions i a d'altres canvis estructurals, el Poble nou ha patit un canvi radical, un barri on la modernització i l'especulació van de la mà.

Els animals a vegades tenen problemes d'adaptació als nous espais. Per a un gos si hi ha parcs i fanals on fer un pipí l'adaptació sembla senzilla.

Per als ocells aquest canvis poden ser molt pitjors. Letals.

Avuí he vist un ocell xocar contra un gran vidre invisible i precipitar-se contra el terra. De cap per amunt, quasi immòbil , respirant de pressa, fràgil, en el seu darrer vol, sense retorn.


Read Full Post »

Rss_feed